18 C
Kalecikkaya
25 Nisan 2024
Kalecikkaya Köyü
Basında KöyümüzGenelHaberler

Köylümüz Hüsnü GÜNGÖR ziyaretlerine devam ediyor

Sungurlu Gazetesinin haberi

İlçe Kaymakamı Fatih GÖRMÜŞ ü makamında ziyaret etti.

Sungurlu da yaşayan, aslen Alaca ilçesi Kalecikkaya Köylü nüfusuna kayıtlı Esnaf Hüsnü GÜNGÖR sungurlu nun tanıtımına devam ediyor.

Gerek büyüdüğü, ömrünü geçirdiği, emeğini harcadığı, ekmek parasını kazandığı Sungurlu İlçesine olan hizmet sevdası bitmek bilmiyor.

Sungurlu da erkek Kuaför olarak hizmet sektöründe yıllarını harcamıştı. Emekli olduktan sonra yine işinin başında olan ancak farklı bir alanda da hizmet yapmak isteyen köylümüz Hüsnü GÜNGÖR medya- Sosyal Medya ya el attı.

Uzun zamandır Facebook fenomeni olarak tanınıyor.

Günlük paylaşımlarla, gerek  Sungurlu da yaşayan gerekse  sungurlu dışında olan insanlarla iletişim kuran bir kişilik.

Aynı zamanda #AYHABER muhabirliği de yapan Hüsnü GÜNGÖR ün en büyük destekçisi ve yardımcısı eşi Nurcan hanımdır.

Hüsnü GÜNGÖR Sungurlu da kendisi ,eşi ve ailesi ile birlikte gönüllü olarak yürüttüğü bir iyilik  hareketinin de kurucusudur.

#Sungurlu Gönül Sofrası KIRIM TÜRKLERİ ailesi adında ki gönüllülük hareketi ile bir çok sungurlu luyu iyilikte birbiri ile buluşturuyor.

Başta Sungurlu olmak üzere, Alaca ve Köyü Kalecikkaya ile de aynı irtibatı devam ettiriyor. Gittiği, gezdiği her mekanda köyünün tanıtımına destek oluyor.

Köyümüzün bir anlamda tarihini yazılı hale getiren, köyümüzün geleceğine bir hatıra bırakan Abidin ÖZKAN  imzalı KIRIMDAN ÇIKTIK YOLA isimli kitabı elinden düşürmüyor. Geçmişine, kimliğine sahip çıkıyor. Kimsin denildiğinde , işte ben buyum diyerek göğsünü gere gere KIRIMDAN ÇIKTIK YOLA isimli kitabı uzatıyor.

Yaptığı çalışmalarla sık sık basında yer alıyor. İşte aşağıdaki linkte Sungurlu kaymakamı #Fatih GÖRMÜŞ ü ziyaretini okuyabilirsiniz.

https://www.sungurlugazetesi.net/gazete-arsiv/05-kasim-2021-tarihli-gazetemiz/1395/sayfa/3/

Related posts

ÇORUM LULAR UZAYA GİTMEK İSTİYOR MU

Ümit ÖZKAN

Alaca İlçemizin Gelişmesi Amaçlı Anket

Ümit ÖZKAN

Ümit ÖZKAN

Yorum Gönder

Captcha Plus loading...