12.5 C
Kalecikkaya
29 Mart 2024
Kalecikkaya Köyü
HaberlerKalecikkayaVefat Haberleri

Cumartesi Günü Sungurlu da toprağa verilecek

SUNGURLU DA MEYDANA GELEN  TRAFİK KAZASI  NİŞANLI ÇİFTİ AYIRDI
KALECİKKAYA KÖYLÜMÜZ HİLAL GÖYHAN HAYATINI KAYBETTİ.
Sungurlu’da önceki gün  (21.04.2022 Perşembe ) meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Hilal Göyhan hayatını kaybetti.
Merhum Memduh GÖYHAN ve Vasfiye  ( İPGİR) GÖYHAN ın torunu Hilal GÖYHAN yaşanan trafik kazasından yaralı kurtuldu. 

Kalecikkaya Köyümüzden İPGİR ailesinden Vasfiye  İPGİR  in torunu idi.

Memduh ve Vasfiye GÖYHAN ın torunu, Doğan ve Şükran GÖYHAN ın kızı olan Hilal 

GÖYHAN, Akşam saatlerinde Sungurlu-Ankara karayolunun 4. kilometresinde, Alparslan Tırpancı idaresindeki otomobil ile kaza yaptı. Kazada Alparslan Tırpancı ve  yanında yolcu olarak bulunan nişanlısı Hilal Göyhan ağır yaralandı.
Ağır yaralanan Hilal Göyhan hastaneye kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. bugün hayatını kaybetti. Genç kızın ölüm haberi ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.

Çorum Sungurlu ilçesinde  meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan genç kız, yaşamama tutunamadı.

Sungurlu-Kırıkkale kara yolunun 5. kilometresinde meydana gelen kazada, Alparslan Tırpancı yönetimindeki 19 SP 515 plakalı otomobil, önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yaptı.
Direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak, yol ortasına devrildi. Kazada otomobil sürücüsü Alparslan Tırpancı ile otomobilde yolcu olarak bulunan nişanlısı Hilal Göyhan yaralandı. Yaralılar kaza yerine gelen  ambulanslarla Sungurlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.
Kazada ağır yaralan Hilal Göyhan, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’n e sevk edildi.

Göyhan’dan acı haber bugün geldi.

20 yaşındaki genç kız doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetti. Sürücü Alparslan Tırpancı ile Hilal Göyhan’ın yeni nişanlandığı, Ağustos ayında ise düğün yapacakları öğrenildi.
 Hilal GÖYHAN ın cenazesi yarın  ( 23.04.2022 Cumartesi günü) öğlen namazından sonra sungurlu Sarı tepe Kabristanında defnedilecektir.
merhumeye Allah’tan rahmet, GÖYHAN ve İPGİR ailesi ile  sevenlerine başsağlığı dileriz.

Related posts

Köy Camimizin İmam Hatib ini tanıyalım.

Ümit ÖZKAN

ALACA DA YEMEK YAPMA YARIŞMASI

Ümit ÖZKAN

KÖYLÜLERİMİZ ESKİŞEHİRDE MUAYENEHANE AÇILIŞINA KATILDI

Ümit ÖZKAN

Yorum Gönder

Captcha Plus loading...